Σχεδιάστρια

Bonnie Mevorach

Η σχεδιάστρια Μπόνυ Μεβοράχ ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χώρο της μόδας το 2017. Η σχεδιάστρια αφοσιώθηκε στη δημιουργία ενδυμάτων που αντανακλούν την γυναικεία καλαισθησία και την κομψότητα. Εστιάζοντας στη γραμμή και στο σχέδιο θέλει να τονίσει τον δυναμισμό και την διαφορετικότητα της γυναικείας προσωπικότητας.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία αυτή, η σχεδιάστρια αποδίδει στις συλλογές της τον χαρακτήρα, τη διαχρονικότητα, την άψογη εφαρμογή και το styling που κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Σπουδές & Διακρίσεις

Η Μπόνυ Μεβοράχ αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2017 από το κολεγιακό τμήμα του ΑΚΤΟ Art & Design College και κατέχει Bachelor of Arts (Honors) Degree in Fashion Design από το Middlesex University του Λονδίνου με υποτροφία για συνέχιση των σπουδών σε επίπεδο master.

Η συμμετοχή της σχεδιάστριας στην πασαρέλα του Athens Exclusive Fashion Week πλαισιώνει την παρουσία των ενδυμάτων της στο χώρο καθώς και την δημιουργια ιδιαίτερα σημαντικών συνεργασιών.

Το Δεκέμβριο του 2017 αναδείχτηκε στους 10 πρώτους νικητές του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γούνας για νέους σχεδιαστές του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών και της NAFA. Στα πλαίσια αυτής της διάκρισης ακολούθησαν η συμμετοχή της στην πασαρέλα του ΣΕΓ ανάμεσα στις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες γουνοποιίας, η παρουσία του υλοποιημένου σχεδίου της σχεδιάστριας στη Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Αθήνα καθώς και η παρακολούθηση σεμιναρίων στο χώρο της έκθεσης από καταξιωμένους γνώστες του αντικειμένου, όπου και κατέστησαν τη γνώση της γούνας ως ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για μελλοντικές δημιουργίες.

IDEAS

WOMEN

WOMEN

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Bonnie Mevorach Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!