Τεχνοτροπία

Στην κλασική Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε μία μόνο λέξη για να δηλώσει τη δεξιοτεχνία και την τέχνη: Technè. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς υπογραμμίζει τον βαθύ σύνδεσμο που συνδέει την τέχνη με τη δεξιοτεχνία.

Αυτή η ιδέα διήρκεσε μέχρι την Αναγέννηση και μαρτυρείται από τα έργα ενός μεγάλου ανθρωπιστικού καλλιτέχνη, κριτικού και μελετητή, Γιώργιου Βασάρη. Η τέχνη άρχισε να θεωρείται ξεχωριστό πεδίο από την τεχνική και τη δεξιοτεχνία ήδη από τον δέκατο όγδοο αιώνα, με την επικράτηση του Λόγου κατά τη διάρκεια του Διαφωτισμού.

Σήμερα, η σχεδιάστρια Μπόνυ Μεβοράχ αναγνωρίζει την αληθινή σημασία και την αισθητική της έρευνας στη χειροποίητη εργασία και τη δεξιοτεχνία που έχουν σχέση με τα πατρόν και τις διαφορετικές τεχνικές στολισμού των ενδυμάτων. Αυτές είναι οι αυθεντικές εκφράσεις της δημιουργικότητας των ανθρώπων και είναι απαραίτητες για τη σχεδιάστρια.

Οι ελληνικές χειροποίητες δεξιότητες αντανακλούν την ομορφιά των ενδυμάτων της και της ταυτότητά της.

Τα προϊόντα του brand είναι διαχρονικά, καθώς αντιπροσωπεύουν το συνδυασμό της βιοτεχνίας και του χειροποίητου. Ο κόσμος μπορεί να γοητευτεί από τη φροντίδα στην επιλογή των πρώτων υλών και από την αναζήτηση κορυφαίας ποιότητας και δημιουργικότητας σε κάθε στάδιο της αλυσίδας της παραγωγικής αξίας.

Το μυστικό της σχεδιάστριας έγκειται στο να βρίσκει πάντα το σωστό μέτρο, να βλέπει την πιο προηγμένη τεχνολογία πάντα ως εργαλείο εξέλιξης στο συνδυασμό χειροποίητης εργασίας και δημιουργικότητας με τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία. Εάν κάποιος έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τα παραπάνω, το brand μπορεί πάντα να είναι σίγουρο ότι θα υιοθετήσει το κατάλληλο μέτρο και θα χρησιμοποιήσει εργαλεία μόνο για την εξυπηρέτηση της δεξιοτεχνίας σε συνδυασμό με την ψηφιακή απόδοση στοιχείων της δημιουργικότητας του, τα οποία έχουν απόλυτη προτεραιότητα.

IDEAS

WOMEN

WOMEN

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Bonnie Mevorach Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!