Φιλοσοφία

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ

Η σχεδιάστρια αφοσιώθηκε στη δημιουργία ενδυμάτων που αντανακλούν την γυναικεία καλαισθησία και την κομψότητα. Εστιάζοντας στη γραμμή και στο σχέδιο, το brand τονίζει τον δυναμισμό και την διαφορετικότητα της γυναικείας προσωπικότητας. Κάθε ένδυμα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του τρόπου ζωής της γυναίκας. Εμπνεόμενη από την καθημερινότητα και την επικαιρότητα, η δημιουργός παρουσιάζει ενδύματα που αναδεικνύουν της εναλλαγές στη γυναικεία ζωή.

“Για κάθε γυναίκα η οποία εξισορροπεί πολλά πράγματα, όπως οι σπουδές, η δουλεία, η μητρότητα, η οικογένεια, η κοινωνική ζωή, στόχος μου είναι να δημιουργήσω κλασικά, διαχρονικά, ιδιαίτερα ενδύματα για μέρα και νύχτα. Θα ήθελα να προσφέρω σε κάθε γυναίκα κομμάτια που θα αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες της ενώ παράλληλα θα της χαρίζουν την αίσθηση της κομψότητας και της μοναδικότητας.”

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ

Η γυναίκα προσδίδει τη μορφή στο σχέδιο. Κάθε σιλουέτα σχεδιάζεται με σκοπό η σχεδιάστρια να δημιουργήσει το σωστό ένδυμα, για την κατάλληλη γυναίκα. Η επιδίωξη για διαρκή αλληλεπίδραση σχεδιαστή και γυναικείου κοινού είναι μια μέθοδος που επιτρέπει να καταγραφεί η φυσική αρχιτεκτονική και η κίνηση του σώματος, καθώς και οι προτιμήσεις κάθε γυναίκας.

“Η εφαρμογή και η ραφή του ενδύματος είναι πολύ σημαντική για εμένα. Προσπαθώ να δημιουργώ ενδύματα που θα διαπερνούν το γυναικείο σώμα σαν μια αίσθηση φροντίδας.”

Ο σχεδιασμός των εμπνευσμένων τυπωμάτων αποδίδουν τη μοναδικότητα και το χαρακτήρα στο ύφασμα, ενώ η προσεκτική επιλογή υλικών και η ποιοτική κατασκευή δίνουν την αίσθηση ότι είναι τόσο σημαντικά όσο οι γυναίκες που τα φορούν.

IDEAS

WOMEN

WOMEN

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Bonnie Mevorach Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!