Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού της Bonnie Mevorach θα σας γνωστοποιηθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, πληρώνετε τον συνεργάτη μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Χρέωση αντικαταβολής: 2 ευρώ

Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας, όπου θα έχετε την επιλογή είτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα PayPal λογαριασμό σας ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας χωρίς να διαθέτετε λογαριασμό PayPal. Κατά τη χρήση του PayPal για την πληρωμή σας, δεν παρέχονται πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας στην Bonnie Mevorach.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ ( https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/popup/about-payment-methods ). Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal (https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/acceptableuse-full).

Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard. Ως πάροχο υπηρεσιών πληρωμών χρησιμοποιούμε την Τράπεζα Πειραιώς, στο περιβάλλον συναλλαγών της οποίας οδηγείστε αυτόματα. Η επεξεργασία των πληρωμών θα υπόκειται στους όρους, τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου της Τράπεζας Πειραιώς (http://www.piraeus-sec.gr/otherpages/politiki-aporitou). Δεν ελέγχουμε και δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια ή την απόδοση του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα.

IDEAS

WOMEN

WOMEN

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Bonnie Mevorach Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!