Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Εντός Ελλάδος

Τρόπος αποστολής

Ετοιμάζετε το δέμα σας και εσωκλείετε μέσα σε αυτό την απόδειξη.

Πηγαίνετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα της ACS Courier και ζητήστε να αποσταλλεί με χρέωση παραλήπτη πίσω στην εταιρεία μας.
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση το κόστος αποστολής της αντικατάστασης σας είναι στα 5€ και χρεώνεται στην αντικαταβολή μόλις παραλάβετε το δέμα σας.
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων το κόστος των μεταφορικών θα αφαιρεθεί από την επιστροφή που θα πραγματοποιηθεί στο λογαριασμό σας.
– Σε περίπτωση που παραλάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν η διαδικασία αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για την πορεία της.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του και η διαδικασία αλλαγής συνήθως διαρκεί 5-7 ημέρες.

Ισχύοντες Όροι

 1. Δικαίωμα υπαναχώρησης.
 • Σε αγορές που πραγματοποιείτε από απόσταση (πχ. μέσω Internet), έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, αναιτιολόγητα, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.
 • Για να ασκήσετε νομίμως το δικαίωμα υπαναχώρησης, υποχρεούστε πριν τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης: α) είτε να αποστείλετε email στη διεύθυνση: info@bonniemevorach.com , είτε να γράψετε στη φόρμα επικοινωνίας μας, εκφράζοντας την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από αυτήν τη σύμβαση με ρητό τρόπο και β) να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.
 • Παρακαλούμε επιστρέψτε τα προϊόντα στην αρχική τους άριστη κατάσταση (as new), χωρίς να προβείτε σε οποιαδήποτε μεταποίηση, προσθήκη ή άλλη επεξεργασία, χωρίς σημάδια ή/και μυρωδιές (λ.χ. από αρώματα, αποσμητικά, καπνό, make-up) και χωρίς να αφαιρέσετε τις ετικέτες (λ.χ. το αυτοκόλλητο «σελάκι» από τα μαγιό) και τα καρτελάκια, χρησιμοποιώντας ή συμπεριλαμβάνοντας την αρχική τους συσκευασία, τις οδηγίες και κάθε άλλο έγγραφο που τυχόν τα συνοδεύει, άλλως δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.
 • Εντός προθεσμίας δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον έχουμε διαπιστώσει την άριστη κατάστασή του, υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε, μέσω καταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό του οποίου είστε δικαιούχος, τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλει. Προς διευκόλυνσή σας, ώστε να μην υπάρχουν επιπλέον κρατήσεις από την τράπεζα, συνιστούμε ο λογαριασμός που δίνετε να ανήκει στην τράπεζα Πειραιώς.
 • Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας τους. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή, ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.
 • Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης σε κάθε περίπτωση που προβλέπεται από το νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο.
 • Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τις ισχύουσες χρεώσεις δείτε τον όρο 13.4.
 1. Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων.
 • Εάν θεωρείτε ότι το προϊόν που παραγγείλατε δεν συμμορφώνεται, κατά τη στιγμή της παράδοσής του, με τους όρους της σύμβασης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, εντός προθεσμίας δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του, είτε αποστέλλοντας email στη διεύθυνση info@bonniemevorach.com  είτε μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας, περιγράφοντας λεπτομερώς το προϊόν και το ελάττωμά του και αναφέροντας ρητά εάν επιθυμείτε την αντικατάστασή του ή επιστροφή χρημάτων.
 • Αφότου εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε μέσω email μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σχετικά με το αίτημά σας. Η αντικατάσταση του προϊόντος ή η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και, σε κάθε περίπτωση, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα σας επιβεβαιώσουμε μέσω email ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής με τα οποία τυχόν επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει μέσω καταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό του οποίου είστε δικαιούχος.
 • Αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο με προϊόν του ίδιου κωδικού και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και χρώματος. Αν το προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε επιπλέον επιλογές. Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.
 • Επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να γίνει σε τρίτο πρόσωπο/δωρεοδόχο στο οποίο παραδώσαμε το προϊόν κατόπιν δική σας υποδείξεως.
 • Σε περίπτωση που μας αποστείλετε προϊόν στο οποίο έχει προκληθεί ζημία ή έχει μειωθεί η αξία του από δική σας υπαιτιότητα, ή σε περίπτωση που ασκήσετε εκπρόθεσμα το δικαίωμά σας, τότε παρακρατούμε το τίμημα, σας επιστρέφουμε το προϊόν και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.
 1. Αντικατάσταση προϊόντων.

 

 • Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος το οποίο αγοράσατε, εντός προθεσμίας δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του.

 

 • Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν που αγοράσατε με ίδιο προϊόν, διαφορετικού μεγέθους ή χρώματος, ή με διαφορετικό προϊόν.
 • Αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ζητούμενο προϊόν. Αν το προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε επιπλέον επιλογές. Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.
 • Τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.
 1. Επιστροφές προϊόντων.

 

 • Για τις επιστροφές προϊόντων εντός Ελλάδας, παρακαλούμε αυτές να πραγματοποιούνται με την εταιρεία της ACS Courier.
 • Για τις επιστροφές προϊόντων από το εξωτερικό, παρακαλούμε αυτές να γίνονται με την υπηρεσία συστημένου δέματος του ταχυδρομείου, ώστε να διασφαλίζεται η μεταφορά των προϊόντων.
 • Όλες οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται στην εξής διεύθυνση: Bonnie Mevorach, Δίγκα 8, Τ.Κ. 54249, Χαριλάου – Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.
 • Παρακαλούμε να διατηρείτε τις αποδείξεις της εταιρείας ταχυμεταφορών ή του ταχυδρομείου έως ότου ολοκληρωθεί η μεταξύ μας συναλλαγή.

 

 1. Τα δικαιώματά μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποτεδήποτε την παροχή των υπηρεσιών και την πώληση των προϊόντων μας σε οποιονδήποτε και για κάθε λόγο.

 

Διεύθυνση Επιστροφής

BONNIE MEVORACH

Δίγκα 8, Χαριλάου -Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 54249

ΕΛΛΑΔΑ

IDEAS

WOMEN

WOMEN

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Bonnie Mevorach Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!